UNNATI

BOTIGA DE ROBA A ROSES
100 % COTÓ
COLOR TEXTURA I SUAVITAT
CONFECCIÓ ARTESANAL
ROBA PER A HOME
TALLES DE LA S A LAS 43 XL

Unnati

AV. Jaume I, 17480, Roses

Unnati

AV. Jaume I, 26, 17480, Roses

Unnati

100% Cotó

Unnati

100% Cotó

Unnati

UNNATI, AV. Jaume I, 26, 17480

Unnati

Talles de la S a la 4 XL

Unnati

Roba per home en Roses, S – M – L -XL – 2XL – 3XL – 4XL
ORÍGEN
Els nostres orígens es situen al barri del Born, a la Barcelona més mediterránea y bohemia, quan al 2002 vam compartir per primera vegada la nostra vocació i les nostres ganes d’enamorar a través de la roba.
COL-LECCIONS
El nostre compromís és fer-te especial a través de les nostres prendes. Per això t’assegurem que el tiratge de les col·leccions Unnati no és massificat. Ens emociona saber que al món hi ha poques unitats de cada un dels nostres models i que cada prenda tindrà el seu propi destí al costat de qui l’esculli per el seu armari.
QUALITAT A PREU ASSEQUIBLE
Cada un dels detalls que trobaràs a les prendes Unnati està confeccionat sota els criteris de sostenibilitat i equilibri econòmic. Creiem en el valor de la feina ben feta per això ni comprem ni venem a qualsevol preu. Un bon intercanvi és, per nosaltres, aquell que resulta just per totes les parts implicades. Des del primer proveïdor, fins al client final.
COMPROMÍS AMB EL MEDI AMBIENT
Estimem la tintura amb pigments naturals. De Terra només n’hi ha una, i entre tots hem de cuidar-la. Per això a Unnati ens esforcem dia a dia per presentar col·leccions ecològiques.

Av. Jaume I, 26, 17480 Roses, Girona, España
Teléfonos:
Whatsapp y Móvil
638 800 380

Facebook  Instagram