HOLÍSTIC

Naturopatia, flors de Bach, Kinestologia, drenatge limfátic, reflexologia, naturopatia infantil, massatges terapéutics

HOLÍSTIC

A Holístic promovem el benestar global restablint l’equilibri i l’harmonia en la vida d’una persona per millorar la seva salut i qualitat de vida. Enfoquem el tractament considerant la persona en el seu conjunt, tenint en compte el aspectes físics, mentals, emocionals i espirituals per millorar la salut de manera global, utilitzant diverses tècniques i teràpies, buscant no només alleujar els símptomes, sinó també identificar les causes del malestar.
A Holístic aconseguim un estat de calma, harmonia , Pau interna.

TERÀPIA HOLÍSTICA

En la Teràpia Holística es reconeix que tots els aspectes de la vida de una persona estan interconnectats, per tant un problema emocional es pot manifestar com un problema físic i viceversa. aquest propòsit busca identificar i abordar les causes subjacents als problemes.
La teràpia Holística aborda la salut i el benestar d’una persona de manera integral, considerant tots els aspectes de la seva vida, incloent el físic, l’emocional , el mental i espiritual, tracte la persona en la seva totalitat enlloc de simplement bordar símptomes específics.
es treballa amb la col·laboració del pacient, colze a colze pacient i terapeuta,  amb l’objectiu de promoure la curació i l’equilibri.

ASSESSORAMENT NUTRICIONAL

l’utilitzem per ajudar a les persones a millorar la seva dieta i hàbits alimentaris per aconseguir una millora de la salut, pèrdua de pes, augment d’energia o tractament de condicions mèdiques.

MASSATGES TERAPÈUTICS

És una forma de teràpia manual que implica la manipulació dels teixits musculars i altres teixits corporals tenint un impacte positiu en la millora de la salut i el benestar, utilitzats per una àmplia gamma de finalitats terapèutiques com  la relaxació, reducció del dolor, millora de la circulació, millora de la flexibilitat i mobilitat, millora de la salut mental, recuperació post lesió, estimulació del sistema immune…

NATUROPATIA

És un enfocament de la cura de la salut basat en mètodes naturals i no invasius, com la dieta, la fitoteràpia i altres teràpies alternatives, amb l’objectiu d’aconseguir l’equilibri i la curació del cos de manera holística, de manera integral.

ACUPUNTURA

l’acupuntura és una teràpia complementària que ha estat utilitzada durant segles en la medicina tradicional xina, els resultats poden variar segons la persona i la condició, té varis beneficis potencials, com alleujament de dolor crònic o agut com el dolor d’esquena, coll, articulacions, migranya, reducció de l’estrès i l’ansietat, millora del benestar emocional, millora de la qualitat del son, insomni, descans més reparador, reforç de la immunitat, ajudant a prevenir malalties i promovent la salut general, l’equilibri hormonal, síndrome d’ovari poliquístic (SOP), trastorns menstruals, problemes de fertilitat, …,suport a la salut mental ajudant a alleujar els símptomes de la depressió, ansietat o altres trastorns mentals, per alleujar problemes digestius, acidesa d’estómac, síndrome d’intestí irritable, restrenyiment, …, per tractar addiccions, potser una part d’un enfocament integral per deixar de fumar, reduir addiccions, controlar altres comportaments addictes, obsessius. és molt aconsellable com a forma de millorar el benestar en general, mantenir una salut òptima i prevenir problemes de salut futurs.

REFLEXOLOGIA PODAL

Amb aquesta teràpia treballem sobre àrees reflexes en els peus corresponent a diferents parts del cos, s’utilitza la pressió en aquest punts per estimular la curació i el benestar en aquestes àrees relacionades  treballant la part física,  desbloquejant la emocional i equilibrant la mental.

KINESIOLOGIA HOLÍSTICA

El moviment del cos està relacionat amb l’equilibri físic, emocional, espiritual, l’utilitzem per identificar desequilibris i promoure el benestar global a través de respostes musculars.

FLORS DE BACH

És una teràpia complementaria que es basa en l’ús de les flors i plantes per tractar problemes emocionals i psicològics.
Les essències de les flors poden ajudar a equilibrar les emocions negatives i promoure el benestar emocional.
Són útils per tractar una amplia gamma de problemes emocionals.

DRENATGE LIMFÀTIC

El drenatge limfàtic és un massatge terapèutic per millorar el funcionament del sistema limfàtic del cos, que és una part important del sistema immunològic que ajuda a eliminar toxines, residus i altres substàncies no desitjades del cos. L’utilitzem per diverses causes, com per retenció de líquids, millorar la circulació, millorar el sistema immunològic, eliminació de tòxics, postquirúrgic,…
HORARIOS :
Lunes 9:00 – 13:00 y de 15:30 – 20:00
Martes 9:00 – 13:00 y de 15:30 – 20:00
Miércoles 9:00 – 13:00 y de 15:30 – 20:00
Jueves: 9:00 – 13:00 y de 15:30 – 20:00
Viernes: 9:00 – 13:00 y de 15:30 – 20:00
Sábado: cerrado
Domingo: cerrado

Plaça de Santa Teresa, 3, 08500 Vic, Barcelona, España
Teléfonos:
Whatsapp y móvil
673 96 69 27

 Instagram